Free delivery from 21,31 €
Save to shopping list
Create a new shopping list

Add products by adding codes

Add a CSV file
Enter the product codes that you want to add to the basket in bulk (after a comma, with a space or from a new line). Repeating the code many times will add this item as many times as it appears.

Hungary

Építse Vállalkozását Hatékonyabban

A Leggyorsabban Növekvő
GSM Webáruház

Több mint 100.000 termék amelyek a piacon jól ismert márkákhoz tartoznak

Rólunk

Kis, szűk íróasztalok, kötelező öltönyök és mechanikus, tudatlan munka ... Nem, szerencsére nem rólunk van szó. A Hurtel nem korporáció. Ez egy modern módon vezetett webáruház, amely olyan rajongókat hoz össze, akik nemcsak a legújabb trendeket követik a GSM-iparban, hanem teljesen újakat hoznak létre. Hogy milyen módon? Például olyan eredeti kiegészítőket keressük ki, amelyek korábban nem voltak elérhetők a hazai piacon. Ezek először a kínálatunkba, majd az üzletekbe és ügyfeleink otthonaiba kerülnek, mind nagy-, mind kiskereskedelemben..

Kiegészítő előnyök

weight

EGYÉNI
TANÁCSADÁS

Minden ügyfelünkről állandó jelleggel egy szakértőnk gondoskodik, akivel bármikor gyorsan és kényelmesen kapcsolatba lehet lépni. Tanácsadóink örömmel elmondják az összes információt a legújabb termékekről és a közelgő szállításokról, valamint külön ajánlatot készítenek.
weight

GYORS
SZÁLLÍTÁS

Számos kényelmes szállítási módot kínálunk, és az összes megrendelés fizetés után azonnal feldolgozásra kerül. Ez nem csak a belföldi partnereinkre vonatkozik, hanem a külföldi ügyfeleinkre is, gyakorlatilag a világ minden tájáról.
weight

KÉNYELMES
FIZETÉS

A rendelésért többféle módon fizethet. Átutalási megbízás, PayU vagy fizetés kézbesítéskor - válassza ki a legmegfelelőbbet. A rendszeres partnereink számára viszont kínálunk lehetőséget arra is, hogy kényelmes kereskedelmi hiteleket szerezzenek.

szállítás világszerte

world map
dpd
ups
dhl
gls

Biztonság és Fizetés

trusted shops
opineo
PayPal
Pobranie Fizetés kézbesítéskor
Przelew Bankowy Banki átutalás
Kredyt kupiecki Banki átutalás
Hurtel has a large assortment and we are always satisfied with the fast shipping and good customer service. We hope to do business with Hurtel for a long time to come!
Michael | Great Britain
Gyors szállítás, hatalmas árukészlet. Szinte mindig tudunk újrarendelni az elfogyott terméket, így nem érezzük feleslegesnek a termékek feltöltését, igényes fordítását. A megérkezett csomagokban még egyszer sem fordult elő hiba, vagy hogy rosszat küldtek volna.
Zoltán | Magyarország
O mare colaborare pe care pot conta întotdeauna. Ei încearcă întotdeauna să îndeplinească cerințele mele. Comunicare rapidă. Îl recomand 100%
Iulian | România

Üzleti partnereink véleménye

We confirm that HURTEL is a valued business partner of our company. Our cooperation has been entirely satisfactory. All our experience during our collaboration with HURTEL has been very positive.
producer
Cooperation with Hurtel is a real pleasure. Fast contact, great flexibility and creativity are the features that make Hurtel a company worth recommending. We can easily say we are always satisfied by our common work - good job Hurtel.team!
producer
I strongly recommend the Hurtel company as a business partner. We appreciate their commitment,dedication and professionalism. During our long-standing cooperation, they have proven themselves as a trustworthy and reliable company.
producer

Integráció

Base Linker
IAI
Sky Shop
csv
xml

Építse Vállalkozását Hatékonyabban

Regisztráljon és ingyenes szállítást kapjon
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel